Home »

 

Serie LCO

 

LCO

Beschrijving
De serie LCO is ontworpen voor verwarmingstoepassingen (met warm water of elektriciteit) wanneer het toestel geplaatst wordt in een vals plafond en de warme lucht verspreid wordt via eenluchtkanaal. Ze is geschikt voor commerciële en huishoudelijke toepassingen. Het toestel heeft tot 110 Pa beschikbare druk, en kan de warme lucht via luchtkanalen en verdeelroosters in één of meerdere lokalen verspreiden.

Eigenschappen
> Het toestel is plat (310 mm ) en geschikt voor installatie in een vals plafond.
> Toerenregelbare centrifugaal ventilator.
> Geïsoleerde, dubbelwandige kast.
> Geluidsarme werking.
> Filter aan de aanzuig in de standaard uitvoering.
> Handgreep aan de zijkant voor gemakkelijke toegang tot de onderdelen.

Constructie
De struktuur bestaat uit geëxtrudeerde en geanodiseerde aluminium profielen, verbonden met ingespoten stukken versterkt polypropyleen.
De panelen zijn dubbelwandig geïsoleerd met polystereen. De buitenkant is uit voorgeverfd staal, kleur gebroken wit RAL 9002, de binnenkant uit gegalvaniseerd staal. De uitblaas bestaat uit een plenum met 3 ronde uitgangen diameter250. Het geheel vormt een stevig en esthetisch geheel.
De warmtewisselaar is uit koper/alu (LCO C), en werd getest op 32 bar in de fabriek en is op glijders gemoteerd. De elektrische batterijen (LCO E) zijn vervaardigd uit gepantserde weerstanden.  Ze zijn volledig gekableerd en gemonteerd op glijders.

 

Ventilatoren
Het zijn direkt gedreven centrifugaal ventilatoren model DPA 146-220 73 W. Ze hebben voorover- gebogen schoepen, de motoren zijn met dubbele as en in de luchtstroomgemonteerd. Ze zijn voorzien om te werken met een toerenregelaar.

Ophanging
Het toestel is standaard voorzien van M8 moeren, geïnjecteerd in het aluminium profiel, die toelaten de kast op te hangen door middel van draadstaal.

Filter
De LCO is standaard voorzien van een reinigbare, synthetische wegwerpfilter klasse G3. Hij bestaat uit filterdoek dat om een staaldraad van diameter 5mm is genaaid. Kleur: wit.

Afmetingen
830x220x23 mm. Deze filter is gemakkelijk te bereiken langs de achterzijde van het toestel.

Opties
1. Toerenregelaar ES: Laat toe het debiet, en aldus ook het geluidsniveau te regelen. Opgelet, met
een elektrische batterij (LCO E) moet u er op letten dat de uitblaastemperatuur de 55°C niet overschrijdt.
2. U kan de LCO-C/E 2 (water of electrisch) uitrusten met een sectie « koelingbatterij » met ijswater (F) of met directe expansie (D). Deze worden geleverd met kondensbak en sifon.

pdf Download de technische fiche