Home »

 
 

intro

 
 

U bent zich bewust van het nut van een goede ventilatie van uw woning of zaak, anders zou u niet op onze website terechtgekomen zijn.
U beseft dat degelijke woningventilatie bijdraagt aan onze gezondheid en aan ons wooncomfort. Er is de laatste decennia zoveel aandacht gegaan naar energiebesparende maatregelen voor de woning (denk aan isolatie) dat dit ten koste is gegaan van de ventilerende eigenschappen van woningen.
Hierdoor is het aantal mensen met astma en andere allergische kwalen in dezelfde periode fors toegenomen. Alleen al om deze reden kan een woning niet zonder doeltreffende ventilatie. Gelukkig is er de laatste jaren dan ook steeds meer aandacht voor dit ‘verfrissende’ onderwerp. Vandaag de dag staan ons tal van doeltreffende ventilatie-oplossingen ten dienste : apparaten en zelfs complete systemen die het klimaat in huis tot op een ‘luchtdeeltje’ nauwkeurig kunnen regelen. Voor wie eenmaal gewend is aan zijn/haar perfect geventileerde woning is er geen weg meer terug. Pas dan beseft men wat men al die tijd aan wooncomfort heeft gemist.

Na het raadplegen van deze website heeft u alvast een idee welke ventilatiesystemen en apparaten er beschikbaar zijn. Contacteer ons vrijblijvend om te weten  wat u zoal kunt doen om de ventilatie aan uw persoonlijke situatie en wensen aan te passen.

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment